ISA Facilitaire dienstenISA Facilitaire diensten

Top kwaliteit

Wij volgen de laatste trends op professioneel schoonmaakgebied

Flexibel

Ontzorgen van onze opdrachtgevers staat op nummer één

Maatwerk

Geen opdracht is hetzelfde en persoonlijk contact staat voorop

 

De kwaliteit van ISA Facilitaire Diensten ?

Kwaliteit leveren staat bij ons voorop. Wij willen alleen werken met de kwalitatief goede spullen en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Om dit te kunnen garanderen investeren wij zowel in innovatie, als in onze medewerkers. Meer weten over hoe wij dit doen? Vraag een vrijblijvend eerste gesprek aan!

Gesprek

Wij nodigen u van harte uit om de mogelijkheden met u te bespreken

Sterk team

Ons gemotiveerde en gedreven team staat voor u klaar

 

ISA Facilitaire Diensten

Isa facilitaire diensten is in 2010 begonnen met het verzorgen van de glasbewassing voor bedrijven en particulieren. Door steeds meer vraag naar het uitvoeren van schoonmaak werkzaamheden en het vergroten van onze ervaring in de specialistische reiniging zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een zeer veelzijdig schoonmaakbedrijf. Wij onderscheiden ons in kwaliteit, scholing en constante innovatie op alle gebieden die betrekking hebben op schoonmaak en reiniging van gebouwen in de breedste zin van het woord. Nieuwsgierig geworden naar ons team? Kom vrijblijvend langs of doe een aanvraag via ons contactformulier.

 

Offerte

Vraag direct een offerte aan en krijg binnen één werkdag antwoord!

    Altijd kwaliteit

    ISA Facilitaire Diensten voert de reguliere schoonmaak en het periodieke schoonmaakonderhoud uit voor bedrijven en particulieren. dagelijks of wekelijks schoonhouden van gebouwen, trappenhuizen en winkels of periodiek onderhoud aan gevels en ramen. Alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot schoonmaak en reinigen voeren wij graag voor u uit.
    Wij zien het belang van een schone werkomgeving.

    Maandag - Zondag

    Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor vragen. Heeft u dringende behoefte aan een schoonmaakdienst die uitstekende kwaliteit levert? Wij lopen voorop in klantvriendelijkheid en service.