ISA Facilitaire dienstenISA Facilitaire diensten

Neem contact met ons op

Bij ISA Facilitaire Diensten leven wij voor een schone werkomgeving. Onze opdrachtgevers waarderen onze mentaliteit en professionaliteit. Wij geven optimaal aandacht aan aan kwaliteit. Wij staan altijd klaar om de meest uitdagende klus aan te gaan. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem direct contact op. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail altijd bereikbaar.

Adres:

Handelsweg 26a,
1851NX  Heiloo

Mail ons!

info@isa-fd.nl

Bel ons!

06-21701591

KvK Nummer:

71139257

BTW nummer:

858594778b01

Rekeningnummer:

NL 14 RABO 0328918849

 

Bel of mail ons om een afspraak te maken

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met ons door contact met ons op te nemen met de gegevens die hier boven staan. Hieronder staat ons adres als je ons gaat bezoeken.

 

Offerte

Vraag direct een offerte aan en krijg binnen één werkdag antwoord!

    Altijd kwaliteit

    ISA Facilitaire Diensten voert de reguliere schoonmaak en het periodieke schoonmaakonderhoud uit voor bedrijven en particulieren. dagelijks of wekelijks schoonhouden van gebouwen, trappenhuizen en winkels of periodiek onderhoud aan gevels en ramen. Alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot schoonmaak en reinigen voeren wij graag voor u uit.
    Wij zien het belang van een schone werkomgeving.

    Maandag - Zondag

    Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor vragen. Heeft u dringende behoefte aan een schoonmaakdienst die uitstekende kwaliteit levert? Wij lopen voorop in klantvriendelijkheid en service.